Chráníme vaše údaje v souladu s platnou legislativou Víc než se zdá...

Ochrana osobních údajů v souladu s legislativou

S vašimi osobními údaji vždy zacházíme
s respektem a péčí 

Dobrý den,

jsme tým společnosti Víc než se zdá, s.r.o., provozovatele tohoto webu. 

Pokud jste naším zákazníkem, účastníkem našich webinářů nebo jste „jen“ návštěvníkem našich stránek, svěřujete nám své osobní údaje. Přečtěte si proto, jak je chráníme, a jaká práva máte v souvislosti s jejich ochranou v rámci GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Správcem vašich osobních údajů je Víc než se zdá, s.r.o., Jaurisová 515/4, Praha 4, 14000, ČR, IČ: .......

Provozujeme webové stránky: www.olgastrnadova.cz,  www.diamdavid.cz, www.videoklickuspechu.cz, www.vicnezsezda.cz, www.testdovednosti.cz,  www.skolaseznamovani.cz,  www.seznamitsejesnadne.cz, www.greaterthanebook.com, www.tadymasdarek.cz, obchod.nepecene-dorty.cz, www.vseprovasdum.cz, www.vsetkoozvuku.eu, www.michaldusek.cz, www.roberthartmann.cz, www.zdravinadosahruky.cz a některé další webové stránky. 

Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

O návštěvníky našich webů pečujeme s láskou. Pokud budete mít jakékoliv otázky nebo připomínky, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: podpora@vicnezsezda.cz.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webinářů, poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu a jméno nezbytně potřebujeme k zajištění organizace našich webinářů a poskytnutí přístupu k naším elektronickým produktům a službám. Pokud si objednáte některý z našich elektronických produktů a služeb, potřebujeme vaši e-mailovou adresu, jméno a příjmení k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce a k vytvoření personifikovaných dokumentů. Bez těchto údajů nelze poskytovat službu. Dokumenty pro plnění smlouvy v rámci členské sekce jsou vždy vázané na jméno a e-mail, stejně jako přístup do členské sekce. Z důvodů ochrany a zabezpečení proti prolomení hesel do členské sekce jsou též evidovány IP adresy. Aby služby fungovaly 100% správně, jsou též vyžadovány povolené tzv. cookies na straně uživatele. Díky tomu vám můžeme s využitím moderní technologie poskytovat unikátní personifikované e-booky a kvalitní služby.

Vedení účetnictví a plnění smlouvy

Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Současně je spolu s IP adresou a s kódy vašich zakoupených položek pečlivě uchováváme z důvodu plnění smlouvy až do ukončení smluvního vztahu.

Přímý marketing skrz e-mail

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte, na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání a zobrazování obchodních sdělení. 

Pokud si objednáte některý z našich webinářů, PDF souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo bezplatných), vnímáme oprávněný zájem posílat vám novinky s odpovídající tématikou vašeho přihlášení. Budeme to dělat maximálně po dobu 5 let od přihlášení.

V obou případech se můžete ze zasílání novinek kdykoliv odhlásit tlačítkem"odhlásit se"  v patičce každého našeho e-mailu. Pečlivě při odhlašování se zvažte, z jakých skupin se odhlásíte, některé jsou provázané s výukou, tedy poskytováním služby - ať již zakoupené či zdarma. Odhlásíte-li se způsobem tzv. „natvrdo“, což znamená, že označíte rozesílku jako tzv. „spam“, budou vám automaticky zablokované všechny e-mailingové služby ve všech seznamech, včetně včetně služeb navázaných na placené služby. Tímto krokem přebíráte zodpovědnost a my neručíme za to, že vám budou přicházet zprávy, které byste jinak v rámci vzdělávání obdrželi.

Přímý marketing skrz Facebook reklamu

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing skrze FB messenger

Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme vás o souhlas se zasíláním zpráviček s tématikou dané stránky. Pouze na základě uděleného souhlasu vám budeme zasílat tyto zprávičky po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráviček se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávičku odepíšete slovo "stop" a další zprávičky vám na Messenger od nás chodit nebudou.

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

  • wedos.com - hosting webu, WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
  • datahost.cz - hosting webu, Datahost s.r.o., Hrabákova 1/1861, 702 00 - Moravská Ostrava, IČ: 26390973
  • leadpages.net - hosting registračních stránek, Avenue 81, Inc. d/b/a LeadPages USA
  • webinarjam.com - hosting registračních stránek na webinář a pořádání webinářů, Genesis Digital LLC, 7660 Fay Ave #H184, La Jolla, CA 92037 USA

Analytické nástroje

  • Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Smartlook a Smartsupp - Smartsupp.com, s.r.o, Milady Horákové 13, 602 00 - Brno
  • SmartSelling - statistiky návštěvnosti webu, SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • AffilBOX - OLYMPIC s.r.o., Brozany 136, 533 52 - Staré Hradiště, IČ: 27480381

Marketing a zákaznická podpora

  • SmartEmailing - nástroj pro hromadnou rozesílku emailů, SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • ManyChat - komunikace přes FB messenger, ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.
  • Facebook pixel, Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • Google Adwords - PPC, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Zapier - přenos dat, Zapier, 243 Buena Vista Avenue, Suite 508, Sunnyvale, CA 94086 United States
  • SupportBox - OLYMPIC s.r.o., Brozany 136, 533 52 - Staré Hradiště, IČ: 27480381

Fakturace a účetnictví

  • FAPI – automatické faktury, SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affiliate a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť díky tomu vám můžeme poskytovat lepší služby.

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět,můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Více o tom, jak používáme cookies, ale také, jak můžete sami cookies povolit či zakázat, si přečtěte v našich Zásadách při práci s cookies.

Koho využíváme pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Každá webová stránka, kterou provozujeme má své vlastní automatické zpracování pro poskytnutí správnosti obsahu. Je to přirozená vlastnost stránek a prohlížečů, že tímto způsobem komunikují, aniž by to uživatele obtěžovalo. Uživatel může tuto funkci ve svém prohlížeči vypnout. Zapnuté cookies jsou ovšem podmínkou pro správné fungování zejména členské sekce a fungování placených služeb.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. To samé ovšem očekáváme od našich uživatelů - zejména s ohledem na vytváření dostatečně silných hesel, zabezpečení vlastních e-mailových schránek, používání antivirových ochran, aktualizace používaných software, zabezpečení vlastních zařízení hesly a omezení přístupu proti zneužití. A to především z důvodů ochrany dokumentů (pdf, texty, videa aj.) na základě autorského práva, jež je poskytnuto uživateli.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: podpora@vicnezsezda.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů (berte na vědomí, že přístupy do členské sekce stejně jako všechny personifikované dokumenty jsou vázané na osobu a tudíž nepřenosné).

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování pokud zákon nestanoví jinak. Pozor: V rámci poskytování služeb v členských sekcích mohou vést některé takové požadavky ke znefunkčnění služby.

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou svázány se zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání novinek a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, výsledky testů, články či produkty a službami vám zasíláme na základě dobrovolného přístupu k některým z našich služeb nebo jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.05.2018.

V případě jakékoliv změny našich zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto zásad uvedeno na adrese https://vicnezsezda.cz/obchodni-podminky/ochrana-osobnich-udaju/. Podívejte se na tuto stránku v libovolný čas, kdy chcete vidět aktuální znění našich zásad zpracování osobních údajů.

Vaše osobní údaje jsou bezpodmínečně nutné pro přístup do členské sekce a generování dokumentů a knih

Víc než se zdá

Info pro uživatele

Víc než se zdá

Kontakt